tirsdag 30. oktober 2007

Gabino i Cocachacra




Gabino til høyre sammen med pastor Rufino


Søndag var det Culto unido i den lille byen Cocachacra, ca 45km lenger sør for Mollendo. 4 menigheter gjekk saman for å ha ein felles gudstjeneste.

Fra Matarani til Coachacra er det 60 km, så mange hadde funne seg ein buss og var framme til tida.

Kl 10.00 skulle gudstjenesta begynne og dei var igang når eg stoppa bilen utanfor kyrkja kl.0958. Ikke verst!! ( preuanerne er ikke kjente for å følge klokka så nøye!)

Det er ei enkel kirke, men 7 benker med plass til 8 på hver, så det ble noe trangt for dei siste som måtte presse seg ned for å få sitte. Men mange stod!!

ca 70 stk hadde funne veien til kirka.

Arbeidet i Cocachacra starta for ca.10 år siden. Denne søndagen var det bare en fra byen som kom, Gabino som er leder der. Hvor er det blitt av de andre??

Noen har gått til andre kirker, men de fleste som har vært innom, har forsvunnet igjen.

Det var eit sterkt vitnespurd som Gabino delte med oss denne søndagen.

Han hadde vore innom tanken mange ganger å bare legge ned hele arbeidet. Han følte seg så alene. Mange kom til han og sa at han måtte slutte, han kasta bort tida si! Kona og barna kom med utalelser som var vonde å høre, at han gadd å bruke tida si på å gå i kirka!!

Mange dro på smilebåndet av han der han gikk opp bakken til kirka, for kansje vere den eneste som kom.

Denne søndagen fikk vi høre et vitnespurd om at om alle andre ikke ville ha noe med Jesus å gjøre, så ville han forsette, for han hadde ikke noen annen som han kunne gå til. Jesus er min Frelser og han har lova å vere med meg alle dager.

Så skal vi forsette å ha gudstjenester i Cocachacra for Gabino, og vi vil be at Jesus må røre vel hjertene til menneskene som bor der, at Gabino kunne få noen ved sida av seg på gudsjenesten.

HAN som vil at alle mennesker skal bli frelst og komme til sannhets erkjennelse.

Neste stykke om Cocachacra kommer snart!

Ingen kommentarer: