tirsdag 8. april 2008

Festdag for radio JR, Mollendo


Feiring av 2årsdagen for radioen i Mollendo.


Lørdagskveld var plassen/gata utenfor kirka omgjort til konsertsal.
Den gamle lastebilen gjorde tjeneste som plattform, fint dekorert med stoff i lyseblått og kremfarge. Klokken 20.00 var de igang, flere og flere kom og til slutt var alle stolene opptatt og mange stod. Sang og musikkgruppene fra Juliaca, Tacna, Arequipa og fra Mejia fikk opp stemingen, så sangen og musikken kunne høres i hele nabolaget til kirken. Sommer/høstkvelden i Mollendo er ikke kald, men likevel var det godt med en varm kopp med kaffe og ekte norsk surmelkskake til inntekt for ungdomsgruppa i Cocachacra som skal arrangere utekonsert i Cocachacra i oktober. Med Raul og Pilar som møteledere blei det mange også trukket ut vinnere av teskjorter, capser, andagsheftero og kalendere mellom de forskjellige innslagene. Klokka blei over middnatt før folk ville gå hjem!!!
Neste dag, søndag var det stor gebursdagsfest med gudstjeneste i kirka. Mellom 70-90 hadde tatt seg frem over stener og glasskår som de streikene hadde fått på plass i løpet av natta. (lokal streik i Mollendo for dårlig styring av økonomien i byen!!)
Den nye pastoren, Genaro Juan hadde preika, og blei så innsatt som pastor i de to kirkene i Matarani og Mollendo. Fidel hadde tatt turen ned fra Arequipa for å vere med på innsettinga.Så var det musikkgruppene fra Tacna og Juliaca som avslutta med mye flott sang og musikk.
Det hele sluttet med stor kake og deilig grillmat. En flott dag, der vi fikk høre om oppstarten av radioen og betydningen for å nå ut til nye med evangeliet' Husk på Raul og Pilar som arbeider i radioen, sammen med andre frivillige.

Ingen kommentarer: