tirsdag 8. april 2008

Leir i MejiaFørste uka en mars var 35 ungdommer fra Cocachacra, Mollendo og Mejia, ja 3 ungdommer kom helt fra Tacna, 30 mil unna, samla til leir på stranda mellom Mejia og Mollendo. Då var sommerjobbene unnagjort og de kunne ta fri noen dager til bare seg selv.Isoporigloene gjør enda sin nytte som overnattingsrom, sammen med noen store telt er det plass til 60 stk., men då er det fullt. Stråmattene blir sett opp som vegger og tak på murinnstalasjonen som er laga og som står fra år til år, mens alt anna må lagrast til neste sesong i lagerbygningen oppe på ferieplassen som ligger 2km i avstand fra leirplassen.
Bibelundervisning, sang og musikk, for ikke å glemme alle aktivitetene i sanden. Fotball, vollyball, figurlaging og andre lagkonkuransser. Det beste laget ble Los Tigres. stor iver og kreativitet mangla ikke. Noen flotte dager på leir, der mange fikk møte Jesus på nytt og noen ville begynne på veien sammen med Jesus.
Så etter 4 dager med sol og mye anna , er det tid til å rulle sammen ullteppet, ta med seg i hjertet det som de har hørt, for så å sette kursen tilbake til kvardagen om det er nye skoledager eller arbeid. For noen er det dager som ikke er helt under kontroll hva fremtida vil bringe, men en ting er klart; Vi kommer tilbake på leir neste år!!!

Ingen kommentarer: